søndag 21. oktober 2012

En ekte Neumann leilighet!

Denne leiligheten i Stavanger er total-renovert, med produkter fra Neumann Haugesund!


Fantastisk parkett fra Fjordal - Denne er hvit olje på røykt eik. Derav den nydelige, gråfargen som skinner gjennom det hvite. En favoritt hos oss på Neumann!

Vi opplever at våre kunder i større grad velger seg et oljet gulv. Parketten med olje gir helt klart en bedre nærhet til treet, er lunere, og støyer mindre enn et lakket gulv. I tillegg gjør den helt matte overflaten at støv og smuss viser mindre på den, og riper eller hakk i parketten gjør mindre ut av seg. Den kan til og med virke enda mer sjarmerende etterhvert som litt hakk eller riper kommer ved bruk, litt sånn som skinn :)

Tapeten er Storeys "Life Style". Den er i fargen såkalt "greige" - en blanding av grå og beige. Ved å bruke farger som dette, vil så og si "alt" passe inn. Her kan man like gjerne bruke grå toner, som man kan bruke brune/beige.

Dørene er i Shaker-stil. Flotte innerdører med rette kanter. Disse kan man bruke både i tradisjonell stil, men også super til funkis stilen. Det helt enkle, men med en ekstra fin finish.
 
Bad og vaskerom har fått en av våre mest populære fliser. - Fibra fra italienske Atlas Concorde. Disse fås i et rikt antall farger og formater, storformat i 60x60 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, og i mosaikk som du ser over her. Mosaikken fås i både ensfarget eller flerfarget.
Det lekre med denne flisen, er at den nesten ser "myk" ut, med sitt "tekstil-mønster" på overflaten.
Den brune varianten av denne ligner tweed :)
 
Tusen takk Stina, for alle de flotte bildene!
 
Og tusen takk til Mr Robberstad, som alltid gjør en handel på Neumann til en fest!
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar