onsdag 31. oktober 2012

Smellvakre sukkerbiter!!


Neumann er total-leverandør av materiell og Schmidt-kjøkken til Grønn Bolig sitt storslagne prosjekt på Ekrene Boligpark!
Ekrene ligger i Sveio kommune, like over bygrensen, og 12-15 min fra Haugesund sentrum. Her bor man i rolige omgivelser, og likevel nært "alt". Bo landlig, - og sosialt! Ungene vil få en stor vennekrets i umiddelbar nærhet, med lekeplasser, balløkker, skoler og barnehager. Romslige tomter er også et stort pluss, en sjeldenhet i våre tider. 

Et idyllisk vann, omkranset av boliger med et utsøkt design.

 
Lavenergi- boliger med minimalt vedlikehold, - jatakk!


Den aller største utfordringen for de mange interesserte, vil nok utvilsomt være; - Hvilken husmodell? Utvalget av modeller er stort, og de er alle så ufattelig vakre....


I aller første omgang vil disse råflotte rekkehusene føres opp;




Vi på Neumann gleder oss stort til å være med dere heldiggriser i prosessen med å innrede deres nye hjem, akkurat som dere drømmer om!

For mer info og priser om boligene, gå inn på Grønn boligs nettside. Du vil sannsynligvis bli positivt overrasket over prisen!

søndag 21. oktober 2012

En ekte Neumann leilighet!

Denne leiligheten i Stavanger er total-renovert, med produkter fra Neumann Haugesund!


Fantastisk parkett fra Fjordal - Denne er hvit olje på røykt eik. Derav den nydelige, gråfargen som skinner gjennom det hvite. En favoritt hos oss på Neumann!

Vi opplever at våre kunder i større grad velger seg et oljet gulv. Parketten med olje gir helt klart en bedre nærhet til treet, er lunere, og støyer mindre enn et lakket gulv. I tillegg gjør den helt matte overflaten at støv og smuss viser mindre på den, og riper eller hakk i parketten gjør mindre ut av seg. Den kan til og med virke enda mer sjarmerende etterhvert som litt hakk eller riper kommer ved bruk, litt sånn som skinn :)

Tapeten er Storeys "Life Style". Den er i fargen såkalt "greige" - en blanding av grå og beige. Ved å bruke farger som dette, vil så og si "alt" passe inn. Her kan man like gjerne bruke grå toner, som man kan bruke brune/beige.

Dørene er i Shaker-stil. Flotte innerdører med rette kanter. Disse kan man bruke både i tradisjonell stil, men også super til funkis stilen. Det helt enkle, men med en ekstra fin finish.
 
Bad og vaskerom har fått en av våre mest populære fliser. - Fibra fra italienske Atlas Concorde. Disse fås i et rikt antall farger og formater, storformat i 60x60 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, og i mosaikk som du ser over her. Mosaikken fås i både ensfarget eller flerfarget.
Det lekre med denne flisen, er at den nesten ser "myk" ut, med sitt "tekstil-mønster" på overflaten.
Den brune varianten av denne ligner tweed :)
 
Tusen takk Stina, for alle de flotte bildene!
 
Og tusen takk til Mr Robberstad, som alltid gjør en handel på Neumann til en fest!
 
 
 

onsdag 3. oktober 2012

Trendspotting - ildsted

Hvite peisovner er i skuddet! Dette er en ny variant av emaljerte peisovner, og disse nyhetene skal IKKE gulne med tiden.

Det norske folk tar imot med vidåpne armer, og ønsker de hvite sjønnhetene hjertelig velkommen!

Vintage varianten fra Dovre;

Retro - Vintage peisovn
 
Jøtuls nye sjønnhet:
 
Hvit peisovn - F 163
 
Så til overskriften; "Trendspotting - ildsted":
 
 Samtidig som de nye, hvite peisovnene skyter fart inn i stuene våre, så går derimot trenden på innsatser/peiser i strak motsatt retning, - de skal nå være mørke, eller ha en mørk bakgrunn!
Vi er rare?
 
 
 
 
 
En svart eller mørk peisvegg vil fremstå som en vakker skulptur i rommet.
 
Ha en fin uke videre
 
;)